Wie we zijn

Opensource ICT Solutions

Opensource ICT Solutions biedt met trots zabbix training en consultancy aan Gevestigd in Nederland en de Verenigde Staten, werken we wereldwijd. Volledig gecertificeerd door de ontwikkelaars van Zabbix, zijn we gemachtigd om officiële zabbix-trainingen te leveren. Deze worden rechtstreeks geleverd door Opensource ICT Solutions – hoewel we ook voor zabbix SIA direct werken!

De afgelopen 5 jaar hebben meerdere Fortune 500-bedrijven wereldwijd onze kennis en ervaring gebruikt om hun systeembeheerders te laten certificeren, hun bestaande zabbix-server (s) geoptimaliseerd op prestatie en High availability en setup.

Er worden regelmatig openbare trainingen gegeven in Nederland en Verenigde Staten, terwijl in-company trainingen en (Remote) Consultancy wereldwijd worden aangeboden, afhankelijk van wat uw behoeften zijn!

Voel je vrij om ons te contacteren, we zijn (meestal) op kort termijn beschikbaar om u te helpen!

Neem contact op

Trainingen

Zabbix gecertificeerde specialist

Deze 3-daagse training zorgt voor een eenvoudig inzicht in de zabbix-concepten en-structuur voor de IT-professionals, die zabbix efficiënt moeten gebruiken en ondersteuning moeten bieden aan andere zabbix-gebruikers.

Specialist

Zabbix Certified Professional

De zabbix Certified Professional training biedt IT-professionals de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het configureren en gebruiken van zabbix-proxy en distributed monitoring voor uw netwerk en applicaties, evenals een aantal geavanceerde zabbix-onderwerpen.

Professional

Volgende openbare trainingen gepland:

Je hebt:

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

om je in te schrijven voor de eerste aankomende training

Veel gestelde vragen